Yumbo

Sociaal culturele vereniging

Al 29 jaar op wereld tournee Bright Blue Gorilla

Zaterdag 2 november komt Bright Blue Gorilla uit Los Angeles voor een optreden en vertoning van hun nieuwe film “36 husbands”naar Yumbo in Bunnik!

In 1990 namen ze ontslag bij hun baas en verpatsten ze al hun bezittingen behalve hun muziekinstrumenten en kochten een enkeltje Amsterdam vanuit Los Angeles. Michael Glover en Robyn Rosenkrantz zetten het muzikale collectief Bright Blue Gorilla op, dat vanaf 2005 ook films maakt.

Inmiddels zijn we 29 jaar verder na de de Trans-Atlantische sprong in het duister en heeft het collectief 12 cd’s en 6 films gemaakt en meer dan 4000 live optredens op hun naam staan. Zonder een echte thuisbasis zijn ze al die tijd onderweg voor optredens, bijzondere ontmoetingen en het maken van films wereldwijd. Er wordt vaak overnacht bij particulieren.

Op deze bijzondere avond zullen zij allereerst een concert geven en daarna samen met ons naar hun nieuwe film kijken en daarna al je vragen beantwoorden. Het instrumentarium wat ze bespelen varieert van mini gitaar en bongo’s tot harmonica en fluit maar als er muziek mee te maken valt is ieder voorwerp geschikt om als instrument gebruikt te worden.

Het programma duurt van 20.00 tot 22.30 uur, de deur is open vanaf 19.30 uur.
Uiteraard is er daarna nog een avond vol met muziek en gezelligheid.


Mis dit niet!

Niet-leden kunnen voor €12,50 kaartjes kopen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/BBGatYumbo en dit is inclusief 1 consumptie

Mochten er nog kaartjes over zijn, dan kan aan de deur gekocht worden. Maar wacht niet te lang met het kopen van kaartjes, want het aantal plaatsen is beperkt!
19.30 de deur open
20.00 concert
20.30 uur pauze en tijd voor een drankje
21.00 tot 22.30 de film en nabespreking
22.30 tot 01.00 … lekkere dansmuziekjes

Kijk voor meer informatie op de Website van Bright Blue Gorilla https://www.brightbluegorilla.com/index.html


Hopelijk zien we je op 2 november voor dit bijzondere evenement!

%d bloggers liken dit: