Yumbo

Sociaal culturele vereniging

Bands

Bands

Op het Yumbo Podium staan door het jaar heen geregeld bands en Live muziek geprogrammeerd.

Soms om een benefiet op te luisteren of als een los optreden. Ook organiseren we nog wel eens een competitie waarin verschillende bands strijden over meerdere avonden strijden om de winst in de finale en de bijbehorende prijzen.

Qua repertoire is er van alles mogelijk op Yumbo.

(Hard)Rock, Gitaar- of Punkrock, Singer-Songwriters, Ska, Blues en Bluesrock, Balkan Beat, Folk, World of Hip Hop, Klassiek; het kan allemaal. 

Optredens op Yumbo zijn vanwege de kleinschaligheid( maximaal 100 bezoekers) al snel gezellig en het geluid is prima waardoor het een goed alternatief is voor de wat grotere zalen.

Zie de FAQ pagina op deze site voor meer info over optreden en mogelijkheden op Yumbo.

Komende Live optredens:

Zaterdag 2 november komt Bright Blue Gorilla uit Los Angeles voor een optreden en vertoning van hun nieuwe film “36 husbands”naar Yumbo in Bunnik!

In 1990 namen ze ontslag bij hun baas en verpatsten ze al hun bezittingen behalve hun muziekinstrumenten en kochten een enkeltje Amsterdam vanuit Los Angeles. Michael Glover en Robyn Rosenkrantz zetten het muzikale collectief Bright Blue Gorilla op, dat vanaf 2005 ook films maakt.

Inmiddels zijn we 29 jaar verder na de de Trans-Atlantische sprong in het duister en heeft het collectief 12 cd’s en 6 films gemaakt en meer dan 4000 live optredens op hun naam staan. Zonder een echte thuisbasis zijn ze al die tijd onderweg voor optredens, bijzondere ontmoetingen en het maken van films wereldwijd. Er wordt vaak overnacht bij particulieren.

Op deze bijzondere avond zullen zij allereerst een concert geven en daarna samen met ons naar hun nieuwe film kijken en daarna al je vragen beantwoorden. Het instrumentarium wat ze bespelen varieert van mini gitaar en bongo’s tot harmonica en fluit maar als er muziek mee te maken valt is ieder voorwerp geschikt om als instrument gebruikt te worden.

Het programma duurt van 20.00 tot 22.30 uur, de deur is open vanaf 19.30 uur.
Uiteraard is er daarna nog een avond vol met muziek en gezelligheid.

Mis dit niet!

https://www.ticketkantoor.nl/shop/BBGatYumbo

%d bloggers liken dit: