Yumbo

Sociaal culturele vereniging

Bands

Bands

Op het Yumbo Podium staan door het jaar heen geregeld bands en Live muziek geprogrammeerd.

Soms om een benefiet op te luisteren of als een los optreden. Ook organiseren we nog wel eens een competitie waarin verschillende bands strijden over meerdere avonden strijden om de winst in de finale en de bijbehorende prijzen.

Qua repertoire is er van alles mogelijk op Yumbo.

(Hard)Rock, Gitaar- of Punkrock, Singer-Songwriters, Ska, Blues en Bluesrock, Balkan Beat, Folk, World of Hip Hop, Klassiek; het kan allemaal. 

Optredens op Yumbo zijn vanwege de kleinschaligheid( maximaal 100 bezoekers) al snel gezellig en het geluid is prima waardoor het een goed alternatief is voor de wat grotere zalen.

Zie de FAQ pagina op deze site voor meer info over optreden en mogelijkheden op Yumbo.

Komende Live optredens:

Op zaterdag 21 september houdt sociaal-culturele vereniging Yumbo een pop/rockjamsessie en open podium.

Van 21.00 uur tot 23.30 uur kunnen geïnteresseerden gebruik maken van het open podium of meejammen. De muzikale avond begint om 20.30 (zaal open om 20.00 uur) en entree is gratis. Verenigingsgebouw Yumbo zit aan de Rumpsterweg 13 (naast het zwembad).

Om 20.30 uur opent de band Without Johnny de avond. Na enkele jaren in een classic rock band te hebben gespeeld zijn Robert-Jan Zoll-Dijkema (gitaar en zang), Mark Gorlee (drums) en Houtenaar Peter Heijliger (bas) een andere weg ingeslagen.Geïnspireerd door het John Mayer Trio bleken songs uit het repertoire van dit supertrio de juiste keuze voor Without Johnny. Al gauw bleken ook de songs uit het solo repertoire van John Mayer een perfecte match; de playlist is inmiddels grotendeels gevuld met een mix van deze songs!Without Johnny speelt John Mayercovers met af en toe een uitstapje naar een andere band, met altijd de mix en kwaliteit van pop en blues, waar John Mayer om bekend staat. Sinds drie jaar is Without Johnny samen en treden maandelijks op. Op 21 september is de band dus te horen en te zien bij Yumbo in Bunnik.

Er wordt veel interesse verwacht, dus aanmelden als je wilt spelen wordt geadviseerd. Dit kan via Jan Deurloo via jan.deurloo@yandex.com

%d bloggers liken dit: