Yumbo

Sociaal culturele vereniging

Bands

Bands

Op het Yumbo Podium staan door het jaar heen geregeld bands en Live muziek geprogrammeerd.

Soms om een benefiet op te luisteren of als een los optreden. Ook organiseren we nog wel eens een competitie waarin verschillende bands strijden over meerdere avonden strijden om de winst in de finale en de bijbehorende prijzen.

Qua repertoire is er van alles mogelijk op Yumbo.

(Hard)Rock, Gitaar- of Punkrock, Singer-Songwriters, Ska, Blues en Bluesrock, Balkan Beat, Folk, World of Hip Hop, Klassiek; het kan allemaal. 

Optredens op Yumbo zijn vanwege de kleinschaligheid( maximaal 100 bezoekers) al snel gezellig en het geluid is prima waardoor het een goed alternatief is voor de wat grotere zalen.

Zie de FAQ pagina op deze site voor meer info over optreden en mogelijkheden op Yumbo.

Komende Live optredens:

Djam Karet fan bijeenkomst

Djam Karet fan bijeenkomst

Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de instrumentale progressieve rock bandband Djam Karet, én het verschijnen van hun nieuwe cd (A Sky Full of Stars for a Roof), gaan de Nederlandse Djam Karet fans op 1 juni a.s. een fan bijeenkomst organiseren. Er zal de hele avond Djam Karetmuziek gedraaid worden, de nieuwe cd zal worden gepresenteerd, er is een Djam Karet Quiz én er zal via een live-verbinding contact zijn met de band (hoogst waarschijnlijk Gayle Ellett zelf).

Waar: Sociaal Culturele vereniging Yumbo, Rumpsterweg 13 in Bunnik

Wanneer: 1 juni (aanvangstijd is 21:30 uur, zaal open 21:00 uur)

Wat kost het? : helemaal niets maar wel graag aanmelden : fans@djamkaret.nl

29 Juni: Metal op je Muil

%d bloggers liken dit: