Yumbo

Sociaal culturele vereniging

FAQ

Hoe word je lid van Yumbo?

Je kunt lid van Yumbo worden als je 17 jaar of ouder bent. Als je 16 bent kun je al wel aspirantlid worden. Vraag op Yumbo naar iemand van het bestuur of vul het webformulier via de link bij “contact” in.

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?

  • Je hebt altijd vrij toegang als Yumbo open is.
  • Je kan meebeslissen over alles aangaande Yumbo.
  • Je kan in het bestuur of een commissie en hebt ook kiesrecht voor dat bestuur.
  • Je kan goedkoop gebruik maken van het gebouw om iets te organiseren.

Wat kost een lidmaatschap?

Het lidmaatschap van Yumbo kost momenteel 36 euro per jaar; donateurs betalen 18 euro per jaar dus daar hoef je het niet voor te laten.

Wat verwachten we van leden?

We verwachten dat leden zich inzetten voor de club, contributie betalen en geen schade veroorzaken aan en voor de club.

Hebben jullie binnen een rookruimte?

We hebben binnen geen rookruimte dus moet je daarvoor naar buiten.

En hoe zit het met het alcoholbeleid?

Hierin volgen we net als met roken de landelijke wet- en regelgeving dus geen alcohol onder de 18. Bij twijfel kan er gevraagd worden om een legitimatiebewijs.

Hebben jullie een pooltafel?

We hebben geen pooltafel, maar wel twee goedgekeurde dartbanen.

Welke muziek wordt er meestal gedraaid op Yumbo?

De bezoekers zijn bepalend voor de muziek die er uit de luidsprekers komt, maar over het algemeen varieert dat tussen Gitaarrock, Blues, Funk, Soul, Punkrock, Balkan Beat en af en toe eens wat HipHop, Nederpop, Disco en moderne Dance.

Kan ik op Yumbo met mijn band optreden?

Ja, dat kan!!!

We hebben een podium, de nodige apparatuur zoals een zanginstallatie, podiumverlichting en door de relatief kleine zaal hoeft het geluid niet enorm versterkt te worden om goed te klinken.

We krijgen vaak enthousiaste reacties van bands die op Yumbo zijn geweest. Het is al snel gezellig met een goede sfeer.

Op Yumbo treden geregeld bands op. Zo hebben er in de jaren al vele bands meegedaan aan de zogeheten “kleine prijs van Yumbo”; een competitie over meerdere avonden waar bands meedingen naar een finaleplaats met mooie prijzen voor de uiteindelijke winnaar. 

Ook benefietoptredens worden nog wel eens georganiseerd .

Hou voor komende optredens de website en Facebookpagina in de gaten of zoek contact met Yumbo over de mogelijkheden. We vinden het fijn om wat achtergrond van de band te krijgen en mogelijk ook wat te horen via demo of link naar digitaal fragment. 

Kan ik op Yumbo met mijn band oefenen?

Ook dat behoort tot de mogelijkheden. We hebben echter geen ruimte om apparatuur op te slaan. Neem contact op voor de mogelijkheden, beschikbaarheid en kosten. 

Kan ik op Yumbo iets organiseren?

Dat kan!

Het Yumbo-gebouw kan voor allerlei sociaal-culturele doeleinden beschikbaar gesteld worden aan derden en leden. Dit kan maar hoeft niet tegen betaling van een huurprijs te zijn. Neem contact op voor mogelijkheden, beschikbaarheid en kosten.

Hoeveel mensen kunnen er in Yumbo?

Bij bandoptredens is het met maximaal 100 personen behoorlijk vol en gezellig druk. Als het Podium vrij is kunnen er nog wat meer in, maar bij 120 is het echt vol.

Hoe laat gaat Yumbo open?

De normale openingstijd is vanaf 21.00 uur, maar daar kan van afgeweken worden dus check bij activiteiten altijd de site of Facebook voor de aanvangstijd.

Mijn vraag staat er niet bij?

Vul het webformulier van de site in of mail naar info@yumbo.nl en we zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen en proberen je vraag te beantwoorden.

%d bloggers liken dit: