Yumbo

Sociaal culturele vereniging

Jamsessie en Open Podium

Op zaterdag 21 september houdt sociaal-culturele vereniging Yumbo een pop/rockjamsessie en open podium.

Van 21.00 uur tot 23.30 uur kunnen geïnteresseerden gebruik maken van het open podium of meejammen. De muzikale avond begint om 20.30 (zaal open om 20.00 uur) en entree is gratis. Verenigingsgebouw Yumbo zit aan de Rumpsterweg 13 (naast het zwembad).

Om 20.30 uur opent de band Without Johnny de avond. Na enkele jaren in een classic rock band te hebben gespeeld zijn Robert-Jan Zoll-Dijkema (gitaar en zang), Mark Gorlee (drums) en Houtenaar Peter Heijliger (bas) een andere weg ingeslagen.Geïnspireerd door het John Mayer Trio bleken songs uit het repertoire van dit supertrio de juiste keuze voor Without Johnny. Al gauw bleken ook de songs uit het solo repertoire van John Mayer een perfecte match; de playlist is inmiddels grotendeels gevuld met een mix van deze songs!Without Johnny speelt John Mayercovers met af en toe een uitstapje naar een andere band, met altijd de mix en kwaliteit van pop en blues, waar John Mayer om bekend staat. Sinds drie jaar is Without Johnny samen en treden maandelijks op. Op 21 september is de band dus te horen en te zien bij Yumbo in Bunnik.

Er wordt veel interesse verwacht, dus aanmelden als je wilt spelen wordt geadviseerd. Dit kan via Jan Deurloo via jan.deurloo@yandex.com

%d bloggers liken dit: