Yumbo

Sociaal culturele vereniging

Open Podium en Jamsessie

Op zaterdag 14 December aanstaande is het weer genieten geblazen van Live muziek op Yumbo en kun je zelf ook het podium beklimmen om een stukje muziek mee te spelen.

Deze Kerst Editie van de pop/rock jamsessie en open podium wordt een mooi muzikaal feest met lekkere muziek in gezellige kerstsfeer.

De Jan Deurloo Band uit Utrecht zal zorgen voor de muzikale omlijsting en de avond openen om 21.00 uur. De Jan Deurloo Band bestaat uit 4 geroutineerde muzikanten. Al hun eerder opgedane bandervaring komt nu samen in deze band, waarin zij gewoon spelen wat zij zelf leuk vinden: vette, stevig dampende, smeuïge rock. Deze band weet het publiek gegarandeerd te boeien en te bespelen. Niet bewegen is geen optie.

Van 21.00 uur tot 23.30 uur kunnen geïnteresseerden ook gebruik maken van het open podium of meejammen. De muzikale avond begint om 20.30 als de zaal open gaat en de entree is gratis. Verenigingsgebouw Yumbo zit aan de Rumpsterweg 13 (naast het zwembad). Na afloop van de Live muziek zal de DJ het muzikale feest voortzetten en kunnen de laatste kilo’s eraf gedanst worden voordat ze er met de kerstdagen weer aan komen.

Er wordt veel interesse verwacht, dus aanmelden als je wilt spelen wordt geadviseerd. Dit kan via Jan Deurloo via jan.deurloo@yandex.com.

%d bloggers liken dit: