Yumbo

Sociaal culturele vereniging

Yumbo Blues: Robbert Fossen Band Live

Kaarten Robbert Fossen Band

De Robbert Fossen Band komt zaterdag 10 maart 2018 naar Yumbo voor een prachtige avond vol met heerlijke Bluesmuziek met soul- en gospelinvloeden.

Deze ambassadeur van de Blues en in het bijzonder de Chicago Blues heeft een grote staat van dienst en zijn sporen in de vertolking van de Blues ruimschoots verdiend. Robbert heeft met vele internationale Blues muzikanten samengespeeld zoals Magic Slim, T-Model Ford en John Primer.

In 2013 wist hij de finale van de International Blues Challenge in Memphis te bereiken  samen met Peter Struijk en in 2014 won hij de Dutch Blues Award als beste Blues vocalist. In 2017 wist deze geroutineerde muzikant opnieuw en ditmaal met de talentvolle Dave Warmerdam de halve finale te bereiken van de International Blues Challenge in Memphis.

Eind van dit jaar komt de nieuwe CD van de Robbert Fossen Band uit dus daarvan zullen ongetwijfeld een paar nummers op de setlist staan.

Dat album zal “Get off on it” gaan heten en komt op 29 december 2017 uit.

Robbert Fossen speelt vaak in verschillende samenstellingen maar komt op 10 maart 2018 met zijn 5 koppige band naar Yumbo.

Verwacht een gezellige sfeer en een steengoed Live optreden in onze “Juke Joint” Yumbo.

Kijk op de Website en Facebookpagina voor meer info over de kaartverkoop die binnenkort start en uiteraard ook over het optreden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: